(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pastýřská roštěnka
Potřebné ingredience
500 g roštěné, 2 větší cibule, 150 g uzené klobásy, 150 g uzeného sýra, kečup, plnotučná hořčice, masový vývar, hladká mouka, olej, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka osmažíme po obou stranách na oleji.
Potom přidáme nakrájenou cibulku a oloupanou klobásu nakrájenou na kolečka. Osmažíme, podlijeme masovým vývarem a dusíme do měkka.
Přendáme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme kečupem. Zapečeme v troubě do zlatova.
Výborné s hranolky, opečenými bramborami, nebo jenom s tmavým chlebem.
Potom přidáme nakrájenou cibulku a oloupanou klobásu nakrájenou na kolečka. Osmažíme, podlijeme masovým vývarem a dusíme do měkka.
Přendáme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme kečupem. Zapečeme v troubě do zlatova.
Výborné s hranolky, opečenými bramborami, nebo jenom s tmavým chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
keksina
(upraveno)
4. 3. 2008, 18:46
zdravím! no jak tak čtu ingredience,vypadá to doooost zajímavě.myslím,že brzy vyzkouším a dám vědět.
dzungila
(upraveno)
5. 3. 2008, 23:12
@keksina
I já zdravím! Určitě vyzkoušejte a pochutnáte si! Těším se na info, jak to dopadlo... Andrea